Blog

Dárkové poukázky můžete zakoupit na recepci studia v různých obměnách. Máme poukázky přímo na jógu ve vzduchu i blanketové, které může obdarovaný směnit za jiné lekce.

Zkrátka jóga ve vzduchu má řadu podob. U nás se můžete setkat s těmito lekcemi a kurzy:

Pokud přemýšlíte o lekcích Jógy ve vzduchu®, možná zvažujete, zda zvolit otevřené lekce nebo kurz. V nabídce máme sice obojí, ale za lepší považujeme rozhodně kurz.

Aktualizovaný přehled zdravotních pojišťoven, které nabízejí preventivní programy, v rámci kterých proplácejí některé sportovní aktivity:

Opakovaně jsem byla dotázána na to, zda hooping pomáhá nebo naopak škodí při diastáze břišních svalů. Když jsem stejný dotaz dostala od Evy Němcové z www.milujemehooping.cz, vznikl prostor pro tento článek. Eva mi, jako letitá hooperka a výrobce hoopů, položila otázky a já je dle svého nejlepšího vědomí a svědomí zodpověděla.

Syndrom plovoucích podlah. Ano, už je na to i název. Syndrom plovoucích podlah zažívá stále více a více kojenců. Díky moderním podlahám v našich domech totiž vypadají obýváky čistě a úhledně, což je ale bohužel něco, co nohy našich nejmenších vůbec nepotřebují.

Jako první si všímáme držení těla. U horního zkříženého syndromu je chabé a projevuje se typickým držením. Předsunuté držení hlavy s poruchou dynamiky páteře se zvýšenou lordózou krční páteře (Cp) s vrcholem v C4. Jedná se o velmi důležité místo, protože zde vystupuje n. phrenicus, který inervuje bránici a tím ovlivňuje mechaniku dýchání.